احلى وافخم حلويات العيد ( 20 صنف ) من مطبخ ام ندى

بسم الله الرحمن الرحيم

*كل سنة وانتم طيبين *

احلى وافخم حلويات العيد من مطبخ ام ندى

اليوم حقدم لكم بعض حلويات العيد

** بسكويت المروحة بعجينة السابلية **




المقادير
300 جم دقيق
200 جم زبده
100 جم سكر بودره
الطريقه نخلط كل المقادير مع بعض ونفرد العجينة ونقطعة دايرة ثم نقصم الديرة نصفين وترص على صاج
وندهن الوجة بالصفار البيضة و2 ملعقة لبن وملعقة كاكاو ويوضع فى الفرن

الحشو

100 جرام تمر مفروم ناعم + 100 جرام فول سودانى مفروم ناعم + 100 جرام بسكويت مفروم ناعم والقليل من الشربات الثقيل ونقلبهم مع بعض وتشكل على شكل هلال ويدهن البسكويت بالمربى ويوضع الحشو على شكل هلال ويلصق كل 2 من البسكويت مع بعض ويوضع على الوجة شكولاتة فارمسيلى او قول سودنى مجروش او فارمسيلى الون او جوز هند ويقدم وبالف هنا



***********

**  بسكويت المروحة بعجينة السابلية **




المقادير
300 جم دقيق
200 جم زبده
100 جم سكر بودره

للتزين شكولاتة سايحة وشكولاتة فارمسيلى الون

الطريقه نخلط كل المقادير مع بعض ونفرد العجينة ونقطعة دايرة ثم نقصم الديرة الى 4 وترص على صاج

وتوضع فى الفرن وبعد ما تستوى وتبرد يلصق كل 2 بالمربى ويزين بالشكولاتة سايحة وشكولاتة فارمسيلى الون


*********


** بسكويت بعجينة السابلية **





المقادير
300 جم دقيق
200 جم زبده
100 جم سكر بودره

للتزين مربى و شكولاتة سايحة وشكولاتة فارمسيلى الون

الطريقه نخلط كل المقادير مع بعض ونفرد العجينة ثم تقطع دايرة وترص على صاج ويوضع فى الفرن وبعد ما يستوى البسكويت ويبرد يلصق كل 2 بالمربى ويزين بالشكولاتة سايحة وشكولاتة فارمسيلى الون او جوهند
ويقدم وبالف 



************

 ** بسكويت اشكال مختلفة بعجينة السابلية **




المقادير
300 جم دقيق
200 جم زبده
100 جم سكر بودره

للتزين مربى وشكولاتة فارمسيلى الون وجوزالهند وشكولاتة فارمسيلى بنى

الطريقة

تعجن كل المقادير مع بعض وتفرد العجينة وتشكل حسب الرغبة وترص على صاج وتوضع فى الفرن
وبعد ما تستوى وتخرج من الفرن وتبرد

تزين

للتزين

ويدهن الوجة بالمربة ويوضع علية فول سودانى مجروش او شكولاتة فارمسيلى الون او جوزالهند اوشكولاتة فارمسيلى بنى

ويقدم وبالف هنا



************


طريقة عمل بيتى فور لوكس من عجينة السابلية طريقة التشكل جديدة وسهلة بالحشو الجناش





مقادير العجينة السابلية

300 جم دقيق
200 جم زبده
100 جم سكر بودره
الطريقه نخلط كل المقادير معا بعض

ونعمل كور صغيرة من العجينة وانا عندى قوالب سيلكون الخاص لعمل الشكولاتة وتكون مفتوحة من الوسط وبحط فيها كور من العجينة وتوضع فى الفرن بس انا كان عندى 2 قالب فشكلة بهم العجينة ورصتهم على صاج وتخلتهم الفرن علشان كنت بعمل كمية ونفع برضو

وبعد ما يستوى ويبرد و نكون مجهزين
الحشو الجناش
دى جناش لحشو التارت مقاديرة هى 300 جرام شوكولاتة خام و150ملى مية و 30جرام كريم شانتية بودر
الطريقة نضع المية والكريم شانتية على النار لما يغلى نهدى النار ونضع الشكولاتة ونقلب ويرفع من على النار الى ان تسيح الشكولاتة وتوضع فى الثلاجة حتى تبرد تماما وتضرب بالمضرب الكهرباء حتى يكون لون الجناش نزين بية التارت يحشى من الوسط بالجناش ويزين بالفارمسيلى الون او فارمسيلى بنى او جوزهند او فول سودانى مجروش

ويقدم وبالف هنا


**************

 ** بسكويت الفراشة من عجينة السابيلة **





المقادير

300 جرام دقيق + 200 جرام زبدة + 100 جرام سكر بودرة

الطريقة يعجن كل المقادير مع بعض وتشكل على شكل فراشة وممكن تشكلى اى شكل انتى عايزة وترص على صاج وتوضع فى الفرن

وبعد ما يخرج من الفرن ويبرد يزين بالمربى والشكولاتة والفارمسيلى الون




**************


طريقة عمل بسكويت من افخم انوع البسكويت ال تبهرين بها ضيوفك بالحشو الجناش






مقادير العجينة

300 جم دقيق
200 جم زبده
100 جم سكر بودره
الطريقه نخلط كل المقادير معا بعض وتعجن وتوضع فى كيس وتوضع العجينة فى الثلاجة نصف ساعة
نفرد العجينة بين ورق زبدةونقطعه بقطاعات دائرية ويرص على صاج و ندخلة الفرن وبعد ما يطلع من الفرن يترك حتى يهدي خالص ويبرد وبعدين نكون مجهزين

شكولاتة متاعة العيد وللتزين مربى و فول سودانى مجروش وجناش للحشو البسكويت كل 2 يلصق مع بعض بالجناش وعلى الوجة يدهن بالمربى ويوضع فى الوسط واحدة شكولاتة مفتوحة من الوسط وانا هنا عملت وردة صغيرة من حشو الجناش دخل الشكولاتة

مقادير الحشو الجناش

دى جناش لحشو البسكويت مقاديرة هى 300 جرام شوكولاتة خام و150ملى مية و 30جرام كريم شانتية بودر
الطريقة نضع المية والكريم شانتية على النار لما يغلى نهدى النار ونضع الشكولاتة ونقلب ويرفع من على النار الى ان تسيح الشكولاتة وتوضع فى الثلاجة حتى تبرد تماما نزين بيةالبسكويت

وبالف هنا



***************


مقادير بسكويت النشادر بالشكولاتة و بالماكينه مقادير الشيف احمد القاضى بس انا غيرة فيها حاجة بسيطة






475 جم دقيق + 25 جرام كاكاو غامق وهنا كان 480 جرام دقيق الى 500 جرام وانا ناقص 25 جرام من الدقيق وحط بدلهم 25 جرام كاكاو
160 جم سكر بودره
100 جم سمنه ساقعه + 60 جرام زبدة وهنا كان 160 جرام سمنة انا خلتهم 100 جرام سمنة و60 جرام زبدة
5 جم بيكنج بودر هنا كان 7 جرام بيكنج بودر انا نقص 2 جرام
40 جم لبن
2 جم نشادر وهنا كان 5 جرام نشادر انا نقص 3 جرام علشان مش عايزة منفوش جامد
2 بيضه بحراره الغرفه
الطريقه
- نضرب السمنه مع السكر البودره كويس جدا حنى تبقى كريمى وهشه
- نحط بيضه ونخلط حتى تختفى نحط التانيه وهكذا
- نحط الدقيق مع البيكنج بودر مع الكاكاو ونخلط
- ندوب النشادر مع اللبن ونحطه على العجينه
العجينه تكون طريه ونحطها فى ماكينه البسكويت ونشكل
- نسخن الفرن على 150 : 160 درجه وبياخد حوالى 20 دقيقه
تركة الشيف احمد
- السمنه تكون ساقعه
- البيض بحراره الغرفه
- العجينه تكون طريه ممكن اوى ما تاخدش كل الدقيق
العجينه الناشفه تقطع وهى بتتشكل - العجن الكتير يخلى العجينه تنشف ويبقى لها عرق
- العجينه لما تتعجن نشكلها على طول ما ينفعش تقعد شويه علشان هتعمل عرق
*************



مقادير بسكويت النشادر بالماكينه مقادير الشيف احمد القاضى بس انا غيرة فيها حاجة بسيطة






480 جرام دقيق الى 500 جرام
160 جم سكر بودره
100 جم سمنه ساقعه + 60 جرام زبدة وهنا كان 160 جرام سمنة انا خلتهم 100 جرام سمنة و60 جرام زبدة
5 جم بيكنج بودر هنا كان 7 جرام بيكنج بودر انا نقص 2 جرام
40 جم لبن
2 جم نشادر وهنا كان 5 جرام نشادر انا نقص 3 جرام علشان مش عايزة منفوش جامد
2 بيضه بحراره الغرفه
الطريقه
- نضرب السمنه مع السكر البودره كويس جدا حنى تبقى كريمى وهشه
- نحط بيضه ونخلط حتى تختفى نحط التانيه وهكذا
- نحط الدقيق مع البيكنج بودر مع الكاكاو ونخلط
- ندوب النشادر مع اللبن ونحطه على العجينه
العجينه تكون طريه ونحطها فى ماكينه البسكويت ونشكل
- نسخن الفرن على 150 : 160 درجه وبياخد حوالى 20 دقيقه
تركة الشيف احمد
- السمنه تكون ساقعه
- البيض بحراره الغرفه
- العجينه تكون طريه ممكن اوى ما تاخدش كل الدقيق
العجينه الناشفه تقطع وهى بتتشكل - العجن الكتير يخلى العجينه تنشف ويبقى لها عرق
- العجينه لما تتعجن نشكلها على طول ما ينفعش تقعد شويه علشان هتعمل عرق




***********

الجيلي كولا يعشقه الأطفال والكبار




باكو جيلى اى طعم + نصف كوب ماء ساخن بيغلى + ملعقة صغيرة جيلاتينة بودرة

الطريقة سهلة جدا

يوضع باكو الجيلى فى طيق ويضاف علية ملعقة صغيرة جيلاتينة بودرة ويضاف نصف كوب ماء ساخن بيغلى ويقلب حتى يزوب تمام لا يوضع على النار ويصب فى قوالب سيلكون الخاص لعمل الشكولاتة ويترك حتى يبرد تمام ثم يوضع فى الثلاجة حتى يتمسك ويخرج من القالب ويقدم وبالف هنا



***************


طريقة عمل بسكويت الخوخ او بسكويت المشمش من مطبخ ام ندى




المقادير
ربع كليو دقيق
130 جرام نشا
100 جرام سكر بودرة
200 جرام سمنة
2 بيضة
فانيليا
ملعقة صغيرة بيكنج باودر
الوان طعام اصفر + لون برتقالى او احمر لتلون العجينة
للتزين مربى وسكر
الطريقة

بتخلطي الدقيق والنشا البيكنج باودر ع جنب وتسبيهم
بتجيبي السكرالبودرة والسمنة وتخلطيهم الاول كويس ببعض وبعدين بتضيفي البيض واحدة واحدة والفانيليا وتضربيهم كويس اوي لما يتمزجو كويس بتضيفي خليط الدقيق والنشا والبيكنج باودر وتقسم العجينة على اثنان ويضاف على قسم ذرة لون اصفر وتعجن ويضاف على القسم الاخر ذرة لون برتقالى او ذرة لون احمر وتعجنيها لغاية ما تبقى مبتلزقش فى الايد ولا فى الطبق وبعدين تبدئي تكوريها كور صغيرة قد بعضها لانها بتنفش ف الفرن طبيعي وبتدخليها ع درجة حرارة 180 لمدة من 15 ل 20 دقيقة هي مبتاخدش وقت طويل يا دوب بس تحمر من تحت المهم بعد كدة تسبيها تبرد شوية وبعدين تجيبي كل اتنين شبه بعض وتلزقيهم بالمربى وتمسح الوجة بالمربى وتوضع فى السكر ملحوظة لعمل بسكويت المشمش نفس المقادير بس العجينة تلون كلها بالون البرتقالى

وبالف هنا وشفا



***************

طريقة عمل بيتى فور لوكس بالحشو الجناش




300 جم دقيق
200 جم زبده
100 جم سكر بودره
الطريقه نخلط كل المقادير معا
نفرد العجينة بين ورق زبدة ونقطعه بقطاعات التارت
هنجيب بقي شوكة ونخرم التارت كدة عشان مش عايزينه يتنفخ معانا في الفرن وندخله التلاجة شوية كمان عشان الزبدة تتماسك
وملحوظة
ممكن تعملى حاجة كمان انى بعمل كور من ورق اللامونيوم بحشيه لوبيا او فول او عدس واكورهم واخليهم عندي علي طول للميني تارت هنحطه كدة عالتارت ويدخل الفرن بعد مايطلع من الفرن هنسيبه يهدي خالص ويبرد وبعدين نكون مجهزين
الحشو الجناش
دى جناش لحشو التارت مقاديرة هى 300 جرام شوكولاتة خام و150ملى مية و 30جرام كريم شانتية بودر
الطريقة نضع المية والكريم شانتية على النار لما يغلى نهدى النار ونضع الشكولاتة ونقلب ويرفع من على النار الى ان تسيح الشكولاتة وتوضع فى الثلاجة حتى تبرد تماما وتضرب بالمضرب الكهرباء حتى يكون لون الجناش نزين بية التارت



******************


طريقة عمل بسكويت السابليه بالسكر البودرة





المقادير
300 جم دقيق
200 جم زبده
100 جم سكر بودره
الطريقه نخلط كل المقادير معا
ونفرد العجينة ونقطعة بالقطعات وتوضع فى صاج وتوضع فى الثلاجة لمدة 10 دقايق ثم توضع فى الفرن تكون محتفظه بنفس شكلها وتخبز على طول
ونزينها بالسكر البودرة
1-يرش على نصف كمية البسكويت سكر بودرة
2- يلصق كل اثنان بسكويت بالمربة مشمش او اى نوع مربة حسب الرغبة
ويقدم



*******************


طريقة عمل الكحك بالعجمية ( الكحك على البارد ) من مطبخ ام ندى




المقادير :
كيلو دقيق لكل الاغراض
10 جم خميره فوريه
معلقه صغيره بيكنج بودر
50 جم سكر بودره
530 جم سمنه بلدى خارجه من الفريزر
200 مللى ميه
10 جم ريحة كحك
2 عدد زجاجة ريحة موز (اختيارى)
الطريقة :
- نضرب السمنه المثلجه مع السكر البودره لغايه ما تهيش وتنعم ولونها يبيض
- نضع الدقيق مع البيكنج بودر مع ريحة الكحك ونقلب
- ندوب الخميره الفوريه فى ال 200 مللى ميه حتى نضمن اذابتها
- نضع الدقيق شويه شويه على خليط السمنه والسكر
ونضع الميه المذاب فيها الخميره شويه شويه ونضع ريحة الموز
حتى تتجانس ونشكلها ونكورها ونضغط عليها حتى لاتكون مرتفعه وتاخد وقت طويل فى الفرن
- وتدخل فرن الساخن على 150 درجه وبتاخد ثلث ساعه
مقادير العجميه
ربع كيلو عسل نحل
2 معلقة دقيق
2 معلقة سمنة بلدى
3 ملاعق سمسم
ربع كيلو ملبن
الطريقه
نحمص الدقيق مع السمن ويعدين نحط السمسم لم يتحمص شوية
نحط الملبن ولم الملبن يفوق شوية نحط العسل النحل شويه شويه
مع التقليب حتى تتماسك ويكون القوام غليظ وتعمل الكره الطريه ونقطعها قطع ونحشى بيها
الحشو بالمكسرات
ربع كليو من اى نوع مكسرات عين الجمل او لوز او فستدق او سنوبر او فول سودانى حسب الرغبة ويحمص اى نوع من المكسرات
ويطحن المكسرات ويوضع 2 ملعقة ماء زهر +2 ملعقة سكر بودرة او بدل السكر يوضع 2 ملعقة عسل نحل او شربات ثقيل
+1 ملعقة سمسم +2 ملعقة من العجمية ويقلب مع بعض ويحشى الكحك
ممكن نسيبها ساده من غير حشو
ممكن نحشيها بالملبن بدون اى اضافات
ممكن نحشيه بالعجوة ونقطعها قطع صغيره
ممكن نحشيها بالعجميه



***************

طريقة عمل بسكويت السابليه بالشيكولاتة




المقادير
280 جم دقيق
20 جم كاكاو خام
200 جم زبده
100 جم سكر بودره
الطريقه نخلط كل المقادير معا
ونفرد العجينة ونقطعة بالقطعات وتوضع فى صاج وتوضع فى الثلاجة لمدة 10 دقايق ثم توضع فى الفرن تكون محتفظه بنفس شكلها على طول وتخبز على طول
ونزينها بمختلف الاشكال
1-الشيكولاته السايحه مع معلقه زيت على حمام ماء ساخن سواء شيكولاته بيضاء او غامقه ويزين البسكويت نصف كمية البسكويت فقط بالشيكولاتة السايحة الغامقة ولم تجف الشيكولاتة يعمل عليها خطوط من الشيكولاتة البيضاء
2- يلصق كل اثنان بسكويت بالمربى
ويقدم




*****************


طريقة عمل القراقيش بالعجوة من مطبخ ام ندى





المقادير
كليو دقيق
ملعقة ونصف كبيرة سكر
ملعقة كبيرة خميرة فورية
300 جرام سمنة سايحة دافية
كوب ونصف لبن دافى
1ملعقة صغيرة محسن خبز او ملعقة كبيرة لبن بودرة
نصف ملعقة كبيرة ينسون محمص ومطحون
نصف ملعقة كبيرة محمص ومطحون شمر
1 ملعقة صغيرة ملح
2 ملعقة كبيرة سمسم
ماء دافىء للعجن
الحشو
كيلو عجوة ويفضل ان تكون مفرومة وعليها 150 جرام سمنة سايحة لتلينها
وعلشان العجوة لا تنشف فى الفرن تكون طرية وملعقة سمسم ويمكن اضافة ملعقة قرفة حسب الرغبة
الطريقة
يوضع الملح ومحسن الخبز والشمر والينسون المطحون والسكر والسمسم والخميرة على الدقيق
ونضع السمنة السايحة على الدقيق نبسس الدقيق والسمنة كويس ويقلب
ثم نبدا بفركه بايدينا جيدا حتى يتشرب السمنة ويقلب جيدا فى هذه الاثناء نضع كوب ونصف لبن دافىء
ونبدأ بالعجن مع اضافة الماء الدافىء بالتدريج حتى نحصل على عجينة لا تلتصق باليد وسهلة التشكيل
تغطى وتترك نصف ساعة فقط لحين تحضير الحشوة
الحشو
نبدأ فى عجن العجوة بالسمن و ممكن نضع سمسم و رشة قرفة تشكل العجوة مثل الاصابع زى الصورة
ناخذ جزء من العجين ونشكله كورة ونفرده بالفرادة او النشابة على شكل دائرة او مستطيل
ونضع على بداية حرفه اصبع العجوة مثل الصورة
نبدا بلف طبقة لتغطية العجوة ونقطع بالسكين ونكرر العملية على باقى العجين حتى ننتهى
كل مستطيل محشو عجوة نأخذة ونفرده بالنشابة قليلا مثل الصورة ونقطعه شرائح مثل القراقيش
زى كده ونبدأ فى رصه فى الصينية
بعد رصه كله فى الصوانى بالشكل ده يدهن الوجة بالسايل التلميع
المقادير
1 عدد بيضة ربع كوب لبن ملعقة طعام سكر ونصف ملعقة نسكافيه ويدهن الوجة
ويمكن تقطيعه بدون فرض عشان نعمله كعب الغزال
بعد ان يخمر يخبز على درجة حرارة 200 او درجة متوسط فى الرف المتوسط حتى نحصل على اجمل قراقيش
يمكن عمل القراقيش سادة بدون حشو
وممكن نشكل الوجه بالشوكه وندهن الوجه
والف هنا


*****************


طريقة عمل الغربية بشكل جديد من مطبخ ام ندى




المقادير
نص كيلو دقيق
275 جم سمنه مثلجه
100 جم سكر بودره
الطريقه
- نضرب السمنه مع السكر حتى تجانس وتبيض وتهيش نضع الدقيق شويه شويه
- نضع الخليط فى كيس حلوانى ونشكلها فى صاج
- ونضع اعض حبات الفستق او اى مكسرات عليها ونضغط عليها
- تدخل فرن ساخن على درجه حراره 150 درجه لمده ثلث ساعه ونحافظ على لونها الفاتح
تركه الشيف
نضع السمنه فى الفريزر تسقع كويس
نضع الخليط فى كيس حلوانى اسرع وانعم ونتيجه مبهره
ملحوظة : ممكن تشكيل الغربية بالقمع او باليد
ملحوظة : لو عتعملى الغربية بالقمع تشتغلى بالعجينة على طول بدون ان تدخل الثلاجة
و لو عتعملى الغربية باليد تدخل الثلاجة نص ساعة

طريقة التشكيل

انا عملت كورة صغيرة وعملت لها فتحة من الوسط وترص على صاج وتدخل الفرن وبعد ما تخرج من الفرن وتبرد يدهن بالمربى وتوضع فى فول سودانى مجروش وفى الوسط يوضع القليل من الشكولاتة السايحة وباردة وتقدم

وبالهنا والشفا


****************

طريقة عمل غريبة المنمرة من مطبخ ام ندى





المقادير
نص كيلو دقيق + ملعقة كاكاو لتلون نصف العجينة
275 جم سمنه مثلجه
100 جم سكر بودره
الطريقه
- نضرب السمنه مع السكر حتى تجانس وتبيض وتهيش نقسم الخليط على 2 و نضع نصف كمية الدقيق شويه شويه على نصف الخليط وباقى كمية الدقيق ننقص منها ملعقة دقيق ونضع ملعقة كاكاو ونلون نصف العجينة
- ونشكلها 4 كور 2 ابيض و2 كورة بنى ونشكلها باليد مع لف الكور على اليد حتى نحصل على هذا الشكل وترص فى صاج
-
- تدخل فرن ساخن على درجه حراره 150 درجه لمده ثلث ساعه ونحافظ على لونها الفاتح
ملحوظة
نضع السمنه فى الفريزر تسقع كويس
و تدخل عجينة الغريبة الثلاجة نص ساعة ثم نشكلها
وبالهنا والشفا


*************

طريقة عمل بسكويت اللانكشير من مطبخ ام ندى




المقادير
ربع كليو دقيق
130 جرام نشا
100 جرام سكر بودرة
200 جرام سمنة
2 بيضة
فانيليا
ملعقة صغيرة بيكنج باودر
ملعقة كاكاو خام غامق لتلون العجينة
للتزين مربى فراولة وجوز هند
او فارماسيل
الطريقة

بتخلطي الدقيق والنشا البيكنج باودر ع جنب وتسبيهم
بتجيبي السكرالبودرة والسمنة وتخلطيهم الاول كويس ببعض وبعدين بتضيفي البيض واحدة واحدة والفانيليا وتضربيهم كويس اوي لما يتمزجو كويس بتضيفي خليط الدقيق والنشا والبيكنج باودرويضاف ماعدا ملعقة من خليط الدقيق والنشا والبيكنج باودر وتقسم العجينة على اثنان ويضاف على قسم ملعقة كاكاو وتعجن ويضاف على القسم الاخر ملعقة ال كانت فضلة على جنب من خليط الدقيق والنشا والبيكنج باودر وتعجنيها لغاية ما تبقى مبتلزقش فى الايد ولا فى الطبق وبعدين تبدئي تكوريها كور صغيرة قد بعضها لانها بتنفش ف الفرن طبيعي وبتدخليها ع درجة حرارة 180 لمدة من 15 ل 20 دقيقة هي مبتاخدش وقت طويل يا دوب بس تحمر من تحت المهم بعد كدة تسبيها تبرد شوية وبعدين تجيبي كل اتنين شبه بعض وتلزقيهم بالمربى وتضغطي عليهم عشان المربى تطلع من الجناب وتدحرجيهم ف جوز هند وممكن سوداني مطحون او فارماسيل او شوكولاتة

وبالف هنا وشفا



************


طريقة عمل البتى فور من ام ندى




المقادير :
ربع كليو زبدة+100 جرام سكر بودرة+ 315 جرام دقيق +2 بيضة بلدى +
نصف ملعقة فانيليا
الطريقة : يضرب الزبدة مع السكر البودرة
مع الخفق حتى يكون لون كريمى ويوضع البيض واحدة واحدة
ويوضع الفانيليا ويوضع الدقيق ويخفق حتى تتكون عجينة
وتقسم العجينة ويوضع على قسم 1 ملعقة كبيرة كاكاو
ويوضع على القسم الثانى معلقة دقيق
وتشكل على صاج ويوضع فى الفرن 170 لمدة 20 دقيقة
التزيين يلصق كل 2 من البتى فور بالمربة ويوضع النصف منة فى شكولاتة سايلة
وتوضع فى شكولاتة فارمسيلى بنى او ملونة او جوزهند مبشور او فسدق


بالف هنا




تعليقات