طريقة عمل البطاطس المنفوخة من مطبخ ام ندى وفتحى
المقادير
نصف كيلو بطاطس تحمير + كيس بيكنج باودر + ملعقة صغيرة ملح + لتر ماء مثلج
الطريقة
تقطع البطاطس شرايح وتنقع فى الماء المثلج مع ملعقة الملح وكيس بيكنج باودر
وتنقع لمدة 2 ساعة وتوضع فى الثلاجة وبعد كد تصفى من الماء وتحمر فىالزيت
وبعد التحمير يرش علية رشة ملح واى طعم انتى عايزة كباب او كاتشب او طعم الجبنة المتبلة
نصف كيلو بطاطس تحمير + كيس بيكنج باودر + ملعقة صغيرة ملح + لتر ماء مثلج
الطريقة
تقطع البطاطس شرايح وتنقع فى الماء المثلج مع ملعقة الملح وكيس بيكنج باودر
وتنقع لمدة 2 ساعة وتوضع فى الثلاجة وبعد كد تصفى من الماء وتحمر فىالزيت
وبعد التحمير يرش علية رشة ملح واى طعم انتى عايزة كباب او كاتشب او طعم الجبنة المتبلة
تعليقات
إرسال تعليق