من ام ندى وفتحى طريقة عمل البطاطس المنفوخة



 طريقة عمل البطاطس المنفوخة من مطبخ ام ندى وفتحى 




المقادير 

نصف كيلو بطاطس تحمير + كيس بيكنج باودر + ملعقة صغيرة ملح + لتر ماء مثلج 

الطريقة 

تقطع البطاطس شرايح وتنقع فى الماء المثلج مع ملعقة الملح وكيس بيكنج باودر 

وتنقع لمدة 2 ساعة وتوضع فى الثلاجة وبعد كد تصفى من الماء وتحمر فىالزيت 


وبعد التحمير يرش علية رشة ملح واى طعم انتى عايزة كباب او كاتشب او طعم الجبنة المتبلة 







































تعليقات