شوربة السبانخ بلسان العصفور من ام ندى وفتحى

بسم الله الرحمن الرحيم 


شوربة السبانخ بلسان العصفور من ام ندى وفتحى 





مقادير شوربة السبانخ بلسان العصفور 

كوب لسان عصفور + ربطة سبانخ + بصلة مقطع مكعبات صغيرة + 2 ملعقة زيت + لتر شوربة دجاج او لحمة + ملح + فلفل اسود + ملعقة سماق 



الطريقة 

يوضع 2 ملعقة زيت او سمنة او زبدة زى ما انتى عايزة فى اناء على النار 

ويوضع البصل ولم البصل يدبل يوضع السبانخ ولسان العصفور 

ويوضع الشوربة والملح والفلفل الاسود والسماق وتترك حتى لسان العصفوريستوى 

ثم تقدم الشوربة وبالف هنا 















تعليقات