بسم الله الرحمن الرحيم
طريقة عمل ايس كريم الخوخ من ام ندى وفتحى
مقادير ايس كريم الخوخ
نصف كيلو لبن + 65 جرام كريم شانتية بودرة غير محلى + نصف كوب سكر +
فى الصورة كوب صغير مربى الخوخ انا استعملت نصف كوب صغير مربى الخوخ ال انا عملتها فى المواضيع السابقة
ودا الربط طريقة عمل المربى الخوخ
نصف كيلو لبن + 65 جرام كريم شانتية بودرة غير محلى + نصف كوب سكر +
فى الصورة كوب صغير مربى الخوخ انا استعملت نصف كوب صغير مربى الخوخ ال انا عملتها فى المواضيع السابقة
ودا الربط طريقة عمل المربى الخوخ
الطريقة يكون اللبن مغلى من قبل وبارد فى الثلاجة يضرب اللبن مع المربى مع السكر مع الكريم شانتية
ويوضع فى علبة ويوضع فى الفريزر لمدة 6 ساعات حتى يتجمد ثميضرب بالمضرب الكهربائي حتى يتضاعف
انا هنا قسمت الخليط الايس كريم على 2 ولونة قسم باللون غروب الشمس الوان صحية من عندا العطار
ويوضع الايس كريم فى الفريزل حتى يتجمد مرة اخرة ثم يقدم
وبالف هنا
ملحوظة الايس كريم دا بيكون فية مطاطية زى اللى بيتباع عندا اى محل الايس كريم و السر فى المربة
ويوضع فى علبة ويوضع فى الفريزر لمدة 6 ساعات حتى يتجمد ثميضرب بالمضرب الكهربائي حتى يتضاعف
انا هنا قسمت الخليط الايس كريم على 2 ولونة قسم باللون غروب الشمس الوان صحية من عندا العطار
ويوضع الايس كريم فى الفريزل حتى يتجمد مرة اخرة ثم يقدم
وبالف هنا
ملحوظة الايس كريم دا بيكون فية مطاطية زى اللى بيتباع عندا اى محل الايس كريم و السر فى المربة
تعليقات
إرسال تعليق