منيى تارت بحشو الجناش من مطبخ ام ندى وفتحى

بسم الله الرحمن الرحيم
منيى تارت بحشو الجناش من مطبخ ام ندى وفتحى







المقادير هى
600 جم دقيق 
400 جم زبده
200 جم سكر بودره
طريقة التحضير
خلط كل المقادير مع بعض وتلم من غير عجن 
نفرد العجينة بين ورق زبدة ونقطعه بقطاعات التارت
هنجيب بقي شوكة ونخرم التارت كدة عشان مش عايزينه يتنفخ معانا في الفرن 
وندخله التلاجة شوية كمان عشان الزبدة تتماسك 
الحشو الجناش
دى جناش لحشو التارت مقاديرة هى 300 جرام شوكولاتة خام و150ملى مية و 30جرام كريم شانتية بودر 
الطريقة نضع المية والكريم شانتية على النار لما يغلى نهدى النار 
ونضع الشكولاتة ونقلب ويرفع من على النار الى ان تسيح الشكولاتة 
وتوضع فى الثلاجة حتى تبرد تماما وتضرب بالمضرب الكهرباء حتى يكون لون الجناش نزين بية التارت
للتزين شكولاتة بيضاء 
وتقدم وبالف هنا





















تعليقات