بسكويت النشادر بس من غير نشادر من مطبخ ام ندى

بسم الله الرحمن الرحيم

بسكويت النشادر بس من غير نشادر من مطبخ ام ندى













المقادير 
كيلو و100 جم دقيق 
6 بيضات بلدى + فانليا
350 جم سكر بودره
400 جم سمنه وزبده
باكو بيكنج بودر
100 ملل لبن او ماء
4 ملاعق جوز هند ناعم ( اختيارى )
الطريقه
نخلط الزبده والسمنه الاول ثم نضع السكر البودر و يضرب لغايه ما يهيش ويبقى لونه مائل للبياض
نضع البيض واحدة واحدة ونخلط حتى تختفى
ويضاف فانليا وننزل عليهم 100 ملل اللبن او الماء ونخلط ونضع 4 ملاعق جوز هند ناعم 
ونضع البيكنج بودر مع الدقيق وننزل عليهم 
على الخليط السابق ونخلط حتى يتجانس ومش يلزق فى الايد
ويشكل ويدخل الفرن على 150 درجه لمده 12 دقيقه
ملحوظة
البسكويت لما يفرش يبقى عيب من اتنين
الاول كميه البيكنج بودر كتير
التانيه كميه الدقيق قليله عايزه رشه دقيق زياده
ملحوظة : انا عاملة نص الكمية 
ملحوظة : انا مش بحب النشادر واللى عايزة تحط 10 جم نشادر على كيلو الدقيق





















تعليقات