طريقة عمل البسكويت السابليه ب 3 اشكال

طريقة عمل بسكويت السابليه بالشيكولاتة



280 جم دقيق 
20 جم كاكاو خام
200 جم زبده
100 جم سكر بودره
الطريقه نخلط كل المقادير معا 
ونفرد العجينة ونقطعة بالقطعات وتوضع فى صاج وتوضع فى الثلاجة لمدة 10 دقايق ثم توضع فى الفرن تكون محتفظه بنفس شكلها على طول وتخبز على طول 
ونزينها بمختلف الاشكال 
1-الشيكولاته السايحه مع معلقه زيت على حمام ماء ساخن سواء شيكولاته بيضاء او غامقه ويزين البسكويت نصف كمية البسكويت فقط بالشيكولاتة السايحة الغامقة ولم تجف الشيكولاتة يعمل عليها خطوط من الشيكولاتة البيضاء
2- يلصق كل اثنان بسكويت بالمربى 
ويقدم





-------------------------------------

طريقة عمل بسكويت السابليه





300 جم دقيق 
200 جم زبده
100 جم سكر بودره
الطريقه نخلط كل المقادير معا 
ونفرد العجينة ونقطعة بالقطعات وتوضع فى صاج وتوضع فى الثلاجة لمدة 10 دقايق ثم توضع فى الفرن تكون محتفظه بنفس شكلها وتخبز على طول 
ونزينها بالسكر البودرة 
1-يرش على نصف كمية البسكويت سكر بودرة
2- يلصق كل اثنان بسكويت بالمربة مشمش او اى نوع مربة حسب الرغبة
ويقدم



------------------------------

طريقة عمل بيى فور لوكس و مينى تارت بالحشو الجناش






300 جم دقيق 
200 جم زبده
100 جم سكر بودره
الطريقه نخلط كل المقادير معانفرد العجينة بين ورق زبدة ونقطعه بقطاعات التارت
هنجيب بقي شوكة ونخرم التارت كدة عشان مش عايزينه يتنفخ معانا في الفرن وندخله التلاجة شوية كمان عشان الزبدة تتماسك 
وملحوظة
ممكن تعملى حاجة كمان انى بعمل كور من ورق اللامونيوم بحشيه لوبيا او فول او عدس واكورهم واخليهم عندي علي طول للميني تارت هنحطه كدة عالتارت ويدخل الفرن بعد مايطلع من الفرن هنسيبه يهدي خالص ويبرد وبعدين نكون مجهزين
الحشو الجناش
دى جناش لحشو التارت مقاديره هى 300 جرام شوكولاتة خام و150ملى مية و 30جرام كريم شانتية بودر 
الطريقة نضع المية والكريم شانتية على النار لما يغلى نهدى النار ونضع الشكولاتة ونقلب ويرفع من على النار الى ان تسيح الشكولاتة وتوضع فى الثلاجة حتى تبرد تماما وتضرب بالمضرب الكهرباء حتى يكون لون الجناش نزين بية التارت



-------------------------------
















ممكن تجيبوا اى حبوب وتحطوها فى ورق المنيومعشان ماتنفشى فى الفرن او تتخرم بالشوكة















تعليقات