طاجن الارز المعمر من مطبخ ام ندى وفتحى
المقادير على حسب عدد افرد الاسرة عندك انا هعمل 4 كوب ارز + 2 كوبلبن + ملح وفلفل اسود
كوب ونصف ماء + سمنة سايحة + كبدة وقوانص دجاج مسلوقة + 4 عدد طاجن ال هو بياخذ ربع كيلو ارز
الطريقة
انا بغسل الارز وينقع فى ماء عادى من الحنفية ربع ساعة
وبساخن الماء مع اللبن يغلى ويوضع الملح والفلفل الاسود ويو ضع كوب ارز فى كل طاجن ويوضع فيها كبدة وقوانص دجاج مسلوقة
و يوضع الطواجن فى الفرن اسفل حتى يتشرب اللبن ويوفع على الرف الوسط فى الفرن ويوضع على كل طاجن 4 ملعق سمنة سايحة
ويترك حتى يستوى ويتحمر الوحة
وانا هنا عملت معة دجاجة مسلوقة ربع ساعة كد علشان لسة حدخلها الفرن وتدهن بالسمنة وبالملح والفلفل بهارات دجاج بابريكا
وعملت جنبهم صينية بطاطس
وبالف هنا
كوب ونصف ماء + سمنة سايحة + كبدة وقوانص دجاج مسلوقة + 4 عدد طاجن ال هو بياخذ ربع كيلو ارز
الطريقة
انا بغسل الارز وينقع فى ماء عادى من الحنفية ربع ساعة
وبساخن الماء مع اللبن يغلى ويوضع الملح والفلفل الاسود ويو ضع كوب ارز فى كل طاجن ويوضع فيها كبدة وقوانص دجاج مسلوقة
و يوضع الطواجن فى الفرن اسفل حتى يتشرب اللبن ويوفع على الرف الوسط فى الفرن ويوضع على كل طاجن 4 ملعق سمنة سايحة
ويترك حتى يستوى ويتحمر الوحة
وانا هنا عملت معة دجاجة مسلوقة ربع ساعة كد علشان لسة حدخلها الفرن وتدهن بالسمنة وبالملح والفلفل بهارات دجاج بابريكا
وعملت جنبهم صينية بطاطس
وبالف هنا
تعليقات
إرسال تعليق