احلى واطعم صينية البطاطس باللحمة من مطبخ ام ندى وفتحى
المقادير
كيلو وربع بطاطس + 650 جرام طماطم + 2 بصلة +2 ملعقة سمنة + نصف كيلو لحمة مسلوقة + ملح وفلفل اسود
وبهار لحمة +بابريكا
الطريقة
يبشر البصل بالمبشرة ثم يوضع عليهم كل البهارات ويقلب ثم يوضع عليهم البطاطس تكون مقطعة الى شريح
ويغسل الطماطم وتضرب فى الخلاط وتكون اللحمة مسلوقة
يوضع على النار فى الصنية 2 ملعقة سمنة ثم يوضع خليط البطاطس مع البصل
وشوح مع بعض ويضاف اللحمة المسلوقة حتى البصل يدبل ويضاف الطماطم ويضاف شوية شوربة
وتترك على نار البوتجاز تاخذ غلوة ثم توضع فى الفرن وانا بحتها تحت الشوية تاخذ لون
وبالف هنا
وبهار لحمة +بابريكا
الطريقة
يبشر البصل بالمبشرة ثم يوضع عليهم كل البهارات ويقلب ثم يوضع عليهم البطاطس تكون مقطعة الى شريح
ويغسل الطماطم وتضرب فى الخلاط وتكون اللحمة مسلوقة
يوضع على النار فى الصنية 2 ملعقة سمنة ثم يوضع خليط البطاطس مع البصل
وشوح مع بعض ويضاف اللحمة المسلوقة حتى البصل يدبل ويضاف الطماطم ويضاف شوية شوربة
وتترك على نار البوتجاز تاخذ غلوة ثم توضع فى الفرن وانا بحتها تحت الشوية تاخذ لون
وبالف هنا
تعليقات
إرسال تعليق