طريقة عمل بسكويت اللانكشيرمن مطبخ ام ندى

طريقة عمل بسكويت اللانكشيرمن مطبخ ام ندى 




المقادير

ربع كليو دقيق 
130 جرام نشا 
100 جرام سكر بودرة 
200 جرام سمنة 
2 بيضة 
فانيليا 
ملعقة صغيرة بيكنج باودر 
ملعقة كاكاو خام غامق لتلون العجينة
للتزين مربى فراولة وجوز هند 
او فارماسيل 

الطريقة


بتخلطي الدقيق والنشا البيكنج باودر ع جنب وتسبيهم 
بتجيبي السكرالبودرة والسمنة وتخلطيهم الاول كويس ببعض وبعدين بتضيفي البيض واحدة واحدة والفانيليا وتضربيهم كويس اوي لما يتمزجو كويس بتضيفي خليط الدقيق والنشا والبيكنج باودرويضاف ماعدا ملعقة من خليط الدقيق والنشا والبيكنج باودر وتقسم العجينة على اثنان ويضاف على قسم ملعقة كاكاو وتعجن ويضاف على القسم الاخر ملعقة ال كانت فضلة على جنب من خليط الدقيق والنشا والبيكنج باودر وتعجنيها لغاية ما تبقى مبتلزقش فى الايد ولا فى الطبق وبعدين تبدئي تكوريها كور صغيرة قد بعضها لانها بتنفش ف الفرن طبيعي وبتدخليها ع درجة حرارة 180 لمدة من 15 ل 20 دقيقة هي مبتاخدش وقت طويل يا دوب بس تحمر من تحت المهم بعد كدة تسبيها تبرد شوية وبعدين تجيبي كل اتنين شبه بعض وتلزقيهم بالمربى وتضغطي عليهم عشان المربى تطلع من الجناب وتدحرجيهم ف جوز هند وممكن سوداني مطحون او فارماسيل او شوكولاتة وبالف هنا وشفا


وبالهنا والشفا













تعليقات